Vår mat

EN SUNN TILNÆRMING

Mange syns det er vanskelig å få i seg riktig mengde ernæring og variasjon i kostholdet, enten de ønsker å spise sunt, skal ned i vekt eller ønsker å vedlikeholde. Vår måltidstjeneste gjør det enkelt å sikrer at du spiser riktig mat hver dag.

Vi er forpliktet til å bruke 100 % ferske ingredienser som er minimalt behandlet. Du finner ingen konserveringsmidler i våre måltider. Vi har alltid de ferskeste råvarene vi kan finne. Vi bruker friske urter, krydder og himalayasalt i våre retter. Vi bruker stekespray med lavt fett-og kaloriinnhold til steking.

INGREDIENSER AV HØY KVALITET

Vi velger ingredienser for deres funksjonelle rolle, så vel som for deres smak, utseende og følelse. For eksempel liker vi søtpotet fordi den er rik på folat som er avgjørende for god energi. Og vår proteinris vi bruker i rettene, er fulle av antioksidanter som holder hjernen din i gang.

Lokalt, fersk, sesongbasert og
organisk når det er mulig

Naturlig og antibiotikafri
proteiner

Vi bruker fullkornsbaserte ingredienser som fullkornspasta og vår egen proteinris

ALLERGENER 

Vi ønsker å kunne tilby retter til allergikere som gluten-og laktoseintolerante. Og har derfor prøvd å sette sammen en meny som er for alle. Du kan derfor velge noen av våre retter etter allergener, livsstil eller bare fordi du liker det faktum at fordøyelsen din forbedres når du minimerer gluten- og/eller laktoseinntaket ditt.